Bastutält

Bastutält

Hyr ett bastutält

Boka eller hyr vårt bastutält för event, födelsedagar eller att ta med ut på fjällturen. Med bastutältet kommer ni närmare naturen, varandra och får en härlig upplevelse att dela tillsammans.

Pokhodnaya banya eller "vandringsbastu", är populära bastutält som ofta används av den ryska militären, bergsklättrare och människor som reser under längre perioder i hårda miljöer. Den består av en vedeldad bastuugn uppsatt i ett tält.

Tältet mäter 4x2 meter, rymmer upp till 4-8 personer, beroende på om ni använder mellanväggen och tar ca 30 min att montera.

Pokhodnaya banya eller "vandringsbastun" placeras vanligtvis nära en sjö eller flodstrand där det finns gott om runda stenar till aggregatet och kallt vatten för bad och tvätt. Tältet kan också sättas upp på en brygga, veranda eller på din egen fantasifulla plats nära till fjällbad eller snö eller isvak på vintern.

Hyra Basic

I hyran ingår bastutält, aggregat samt tältpinnar och linor. Badrockar och sittbänkar finns att hyra som tillägg. Egna bänkar eller lösningar går alldeles utmärkt och på en vintertur kan ett behagligt golv utgöras av liggunderlag.

Vid uthyrning ansvarar ni för upphämtning, eldning med egen ved, rengöring och återlämning av tältet i befintligt skick.

Pris: 1800 kr inkl moms för ett dygn.

Valbara tillägg: Bänkar: +200 kr/2st och badrockar +50 kr/st.

Hyra Delux

Hyr ett färdigt och uppvärmt bastutält för 2 timmar. Bänkar, ved, sitthanddukar och badrockar ingår. Vi transporterar och värmer upp kaminen inför er ankomst och monterar ner och återställer efteråt. Ni behöver endast ta med egna badkläder och handduk.

OBS: Uppställning förutsätter att platsen för bastun är godkänd att använda av markägare och lämplig för uppsättning av bastutältet.

Pris: 6 000 kr exklusive moms.

Recreare är återförsäljare åt bastutalt.se och säljer bastutält i storlekarna small (2x2m), medium (3x2m) och large (4x2m). Skicka en förfrågan för mer information om beställning.

Boka här

Bokning och kontakt

Kontakta Recreare via formuläret nedan och vad det gäller så återkommer vi inom kort. Du är också välkommen att besöka oss på Millestgården Eco Lodge.

Tack!

Vi hör snart av oss.

Tyvärr gick någonting gick fel.