Exkursioner

Exkursioner

Det Jämtländska landskapet

Exkursioner är Recreares sätt att förmedla den plats vi lever på. Hitta och förstå vårt hem. Återfå kunskapen om landskapet och arbeta för att återgå till att vara en del av det. Detta gör vi genom att bege oss ut i naturen och lära känna de vanligaste miljöer som utgör landskapet. Vad består de av och hur fungerar de. Vilka processer verkar och är nödvändiga för livet här.

​I praktiken betyder det att vi ger oss iväg på en utforskande resa i de djupa skogarna, myllrande våtmarkerna och blomstrande fjällen beroende på säsong.

Tillsammans rör vi oss i landskapet och ser vårt hem, lär känna det som alltid funnits där men vi inte riktigt förstått. Vi får tid för reflektion och samtal vid brasan och i bastun. Naturen är mycket rik och stor. Därför krävs utrymme för reflektion och närvaro. Psykologin balanserar ekologins snåriga framfart med övningar som underlättar förståelsen och förankrar betydelsen av det vi ser och framförallt det vi är.

Vägledare: Fredrik och Malin

Ledord: Livet, Ekologi, Psykologi


Boka här

Bokning och kontakt

Kontakta Recreare via formuläret nedan och vad det gäller så återkommer vi inom kort. Du är också välkommen att besöka oss på Millestgården Eco Lodge.

Tack!

Vi hör snart av oss.

Tyvärr gick någonting gick fel.