Yoga

Yoga

Kom hem till kroppen

Oavsett vart vi befinner oss så kan vi alltid komma hem till kroppen. En plats där vi kan skapa trygghet och tillåtelse att blicka in och utforska utan dömande eller värderande. En plats att andas in i närvaro och finna utrymme för balans, klarhet, vila och återhämtning.

FROM MIND TO BODY - 60 min

Med ett nyfiket förhållningssätt förflyttar vi oss in i kroppen med aktiva meditationer som hjälp. Med aktiv meditation menas att vi använder kroppen på olika sätt som det främsta verktyget för ökad balans, medvetenhet och närvaro. Vi navigerar oss genom kroppen med bland annat ljud/vibrationer, shaking, dans, rörelser och andningstekniker. En klass för dig som är nyfiken på hur vi med olika aktiva meditationstekniker, med ett lekfullt och kravlöst förhållningssätt, kan öka medvetenhet och närvaro.

SOFT FLOW 60 min

En klass som fokuserar på styrka och mobilitet i ett tillsammans med medveten närvaro. Vi stärker och mjukar upp kroppen genom flödande och värmande yogarörelser i kombination med andningstekniker och mjuka stretchande positioner.

VILA I YIN - 60 min

Yin står för det svala, mörka, mjuka, tillbakadragna och det som finns under ytan. När vi ger oss själva utrymme att gå in i yin så ger vi tid till återhämtning och vila med tillåtelse att få mjukna i precis det som är. När vi gör mindre, kan det hända mer. Yinyoga är ett av flera sätt att gå in i sitt “yin mode”. Yindelarna i kroppen består av skelett, bindväv, organ och leder. I yinyogan mjuknar vi i passiva stretchpositioner och låter musklerna helt få slappna av. Forskning visar att yinyoga bidrar till minskade nivåer av stress och ångest och mindre sömnsvårigheter. Yinyoga ger oss också möjligheten att öva mindfulness, tillit och acceptans genom att våga stanna och vila i det obekväma, att vila i det som är utan att förändra.

Klasserna är 60 minuter och kan bokas på Millestgården eller tas till den plats ni önskar. Upplägget går självklart att anpassa efter önskemål och behov.

I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”― Maya Angelou

Vägledare: Anna 

Ledord: Andning, Vila, Balans


Boka här

Bokning och kontakt

Kontakta Recreare via formuläret nedan och vad det gäller så återkommer vi inom kort. Du är också välkommen att besöka oss på Millestgården Eco Lodge.

Tack!

Vi hör snart av oss.

Tyvärr gick någonting gick fel.