Mottagning

Psykologmottagning

Mottagningen drivs just nu via digitala möten och möten i naturen. Malin som driver mottagningen är legitimerad psykolog och utbildad i compassionfokuserad terapi (CFT), kognitiv beteendeterapi (KBT) och ekopsykologi. Recreare samarbetar med SOS International och erbjuder konsultation för arbetsgrupper och privatpersoner.

Alla människor möter svårigheter någon gång i livet. Det kan röra sig om förluster, separationer, en reaktion på den tid vi lever i eller andra smärtsamma händelser. Rädslor, stress och orostankar kan växa sig så starka att de påverkar livskvalitet, arbetsförmåga och relationer. Vi kan tappa förmågan att sova bra och tillfälligt eller under längre perioder tappa taget om det som ger oss mening och glädje. Ibland hittar vi tillbaka på egen hand, men ibland kan vi behöva professionell hjälp för att förstå och förhålla oss till våra tankar och känslor.

Terapi och behandling 
Innebär en längre kontakt där vi arbetar fokuserat med ett område som du upplever dig hindrad av. Exempel på vanliga besvär kan vara sömnproblem, stress, utmattning, depression, och ångest. De första 1-3 samtalen utgörs av bedömning för att bättre förstå din problematik och hitta rätt behandling.

Rådgivning
När du önskar nya perspektiv på svårigheter och livsval. Det kan innebära stöd i en önskan om förändring i livet, att formulera meningsfulla mål och möjliga steg mot att förverkliga visioner. Ett fåtal samtal kan räcka för att du ska komma vidare på egen hand.

Walks and talks
Gående sessioner med samtal och pauser i naturen. Under medvetna promenader i utomhusmiljöer uppstår ofta nya perspektiv på gamla problem. När vi är i naturen aktiveras “lugn-och-ro-systemet” och nedaktiverar hotsystemet. Naturvaro stärker immunförsvaret och ökar välbefinnande genom förundran, förankring och kreativitet.

Boka här

När man har haft bråttom länge, måste man ibland stanna upp och vänta in sin själ

Kinesiskt ordspråk

Bokning och kontakt

Kontakta Recreare via formuläret nedan och vad det gäller så återkommer vi inom kort. Du är också välkommen att besöka oss på Millestgården Eco Lodge.

Tack!

Vi hör snart av oss.

Tyvärr gick någonting gick fel.