Anna Breed

Yogainstruktör, Beteendevetare och Naturälskare

Vem är jag?

Jag är utbildad beteendevetare, yogalärare inom Hatha och Yin samt instruktör i aktiva meditationer där vi använder kroppen som det främsta verktyget för ökad medvetenhet och närvaro. Jag har också erfarenhet inom projektledning, mötesdesign och kreativa mötesprocesser. Jag har ett stort intresse för människan, mänskliga beteenden och det mellanmänskliga. Efter att jag fått en grund i psykologiska och sociologiska kunskaper letade jag efter något mer, något annat. Yogan kom till mig och jag började allt mer intressera mig för en filosofi som såg världen från ett annat perspektiv. Ett perspektiv som tog mig djupare in till vad det mänskliga faktiskt kan innebära och hur det kan upplevas. Framförallt förstod jag vad det innebar att komma hem till kroppen, att uppleva närvaro och medvetenhet här och nu och känslan av att vara en del av något större än oss själva. Det öppnade nya dörrar in till meditation och djupare in till det fascinerande inre rummet som finns i oss alla. Det är en konstant lärande process som jag nyfiket bejakar.Jag har alltid burit på en sökande ådra och naturen har blivit en självklar och trygg plats som jag kan kalla hem. Att vistas i naturen kan se ut på så många olika sätt. Att promenera i skogen, sitta på ett berg eller varför inte på en sten och lyssna till fåglarnas kvitter, trädens sus eller ett vatten som forsar. En plats där ensamhet inte längre existerar, en känsla av att vara en del av något, en plats för energi, återhämtning och vila.

Vad gör jag?

Jag erbjuder kurser, klasser och workshops inom yoga och meditation, samtalscirklar med olika teman samt facilitering av kreativa mötesprocesser.  Min förhoppning är att med ett mjukt och inbjudande sätt, ge dig den trygghet och bekvämlighet som öppnar upp sinnen för nya perspektiv, aspekter, tankar, idéer. Mina personliga erfarenheter och kunskaper presenteras som spännande dörrar att nyfiket och lekfullt öppna och om man så vill – utforska i sin egen takt.

Vad är meningsfullt för mig?

För mig är det meningsfullt att få befinna mig i sammanhang där jag får uppleva medmänskliga möten innehållande gemenskap, respekt, lekfullhet, humor och acceptans, i samspel med naturen. Meningsfullhet infinner sig också när jag får bidra med mina erfarenheter och kunskaper för att skapa en positiv skillnad. I de aktiviteter jag erbjuder är kärnan att upptäcka det som slår an och tilltalar dig som individ, att utforska tekniker som ger dig tillgång till än mer kraft, lust och medveten närvaro – sammantaget mer av ditt bästa jag, ett jag som gör positiv skillnad för dig själv, andra i din omgivning och den planet vi lever på.


Boka här

Bokning och kontakt

Kontakta Recreare via formuläret nedan och vad det gäller så återkommer vi inom kort. Du är också välkommen att besöka oss på Millestgården Eco Lodge.

Tack!

Vi hör snart av oss.

Tyvärr gick någonting gick fel.