Kristofer Olsson

Qigongutövare, poet och ledarutvecklare

Vem är jag?

Jag är produktchefen som började skriva dikter och flyttade till Åre för att åka snowboard och träna Kung Fu. Jag lever här med min familj och älskar att fördjupa min relation till mig själv, andra och naturen, till exempel med hjälp av Tai Chi, Qigong och retreater på fjället men också vardagliga äventyr på turskidor, snowboard och noboard.

Vad gör jag?

Jag arbetar med ledarskapsutveckling, digitalisering och innovation baserat på nya metoder kopplade till forskning och till naturen. Bland annat är jag skolad i systemiskt ledarskap och dess praktiska tillämpningar och är författare till ledarskapsboken Will-Skill-Hill Att leda genom utmaningar och till diktsamlingen Den platsen, den jorden.

Vad är meningsfullt för mig?

Det är meningsfullt för mig att medverka till att andra återupptäcker sig själv i relation till naturen med hjälp av kontemplativa praktiker (tex Qigong), systemiska teorier och poesi. Eller som poeten T.S. Eliot så elegant beskriver det:

"We shall never cease from exploration. And the end of all our exploring. Will be to arrive where we started. And know the place for the first time."


Boka här

Bokning och kontakt

Kontakta Recreare via formuläret nedan och vad det gäller så återkommer vi inom kort. Du är också välkommen att besöka oss på Millestgården Eco Lodge.

Tack!

Vi hör snart av oss.

Tyvärr gick någonting gick fel.